Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Urmează-Mă, Dacă Vrei

Overview

Publisher
Tektime
Released
November 28, 2022
ISBN
9788835445647
Format
ePub

Book Details

Roman polițist
Enigme de rezolvat și indicii de descifrat într-un parcurs captivant printre locuri misterioase și secrete tulburătoare. Urmărește, dacă vrei, cei doi protagoniști într-un roman presant plin de răsturnări de situație, unde nimic nu e cum pare.Lisabona. Un conac înfiorător, un bărbat îmbrăcat în negru: dintr-o dată o bufnitură ascuțită și sânge peste tot pe trotuar. Așa vine găsit corpul lipsit de viață ale conducătorului unei periculoase secte păgâne precipitat de la etajul trei. Crimă sau sinucidere?Siena. "Îți aduci aminte de mine?" este întrebarea cu care Chiara, dispărută de ani de zile, se prezintă din nou lui Francesco, invitându-l să o urmeze într-o călătorie pentru a investiga misterul ce se ascunde în spatele acestei morți bizare. Începe astfel o nouă provocare interesantă pentru Francesco, detectivul bancher, implicat într-o mortală vânătoare de comori de către iubita Chiara.Misterul se complică când toate indiciile duc în Franța, într-o cetate medievală secretă , iar apoi pe o insulă pierdută în marea Croației, unde există doar o clădire: un far...

Author Description

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*