Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Shkrimtari: Aventurat E Azakisit Dhe Petrit

Overview

Publisher
Tektime
Released
June 21, 2022
ISBN
9788873045052
Format
ePub
Category
Fantasy

Book Details

VOLUMI 3/3 Po sikur dhe ne, mos të ishim gjë tjetër veçse personazhe të thjeshtë të një romani spektakular të titulluar "Njeriu"? Në këtë episod të tretë të serisë "Aventurat e Azakisit dhe Petrit", të dy miqtë tanë simpatikë të Nibirut do të duhet të përballen me një rrezik të llahtarshëm që vjen nga hapësira kozmike. Por këtë herë, forcat dhe teknologjia e tyre e jashtëzakonshme mund të mos jenë të mjaftueshme. Dhe nëse ndihma do të vinte nga një burim absolutisht i paparashikueshëm? Kthesa të papritura, zbulime dhe rishtjellime të ngjarjeve dhe momenteve historike e mbajnë lexuesin me frymën pezull deri në rreshtin e fundit të romanit.

Author Description

Danilo Clementoni ka lindur në Montefranko, një vend i vogël i Umbrias, në vitin 1964. Merret me informatikë, që është aktiviteti i tij kryesor dhe argëtohet duke i rënë instrumenteve të ndryshme muzikore në nivel dilentat. Po gjithmonë, ka patur një pasion të madh për fantashkencën dhe për letërsinë në përgjithësi. Në të tërë romanet e tij ka dashur që të mbledhë pak nga të gjitha eksperiencat e veta, duke i përcjellë me anë të rrëfimeve magjepsëse, plot humor por edhe plot me pasigurira dhe rishtjellime të ngjarjeve historike që do të mund t'ju trazojnë.

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*