Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Ruperea Blestemelor Generaționale: Revendicarea Libertății Tale.

Overview

Publisher
Tektime
Released
July 12, 2022
ISBN
9788835439707
Format
ePub

Book Details

Această carte este o minunată compilație de materiale care tratează blestemele generaționale și credem că ar fi un bun minunat pentru biblioteca dumneavoastră. De asemenea, ar servi ca un ghid și o sursă puternică pentru predarea acestui subiect. Majoritatea oamenilor cred că atunci când l-au acceptat pe Hristos în viața lor, toate blestemele împotriva lor au fost rezolvate și rupte. Aceasta este o afirmație corectă, dar să ne uităm la Iosua, succesorul lui Moise. Lui i s-a promis țara, dar tot a trebuit să meargă și să lupte pentru ea. Acest lucru este valabil și pentru noi astăzi, deoarece cuvântul din Matei 11:12 afirmă că, Împărăția Cerurilor suferă violență și cei violenți o iau cu forța. După cum vom afla din acest studiu, există acțiuni care au fost făcute de unii oameni care au adus un blestem împotriva liniei lor de sânge. Acest lucru trebuie rezolvat înainte ca ei să poată fi complet liberi să îndeplinească chemarea lui Dumnezeu asupra vieții lor. Reverendul Agbo demonstrează că a studiat mult acest subiect și că dorește doar să prezinte adevărul. Majoritatea oamenilor evită acest subiect al blestemelor generaționale și preferă să nu fie expuși la el. Am fost atinși și binecuvântați de rugăciunea puternică de la sfârșitul cărții și îl recomandăm pe acest om al lui Dumnezeu oricărei biserici sau organizații pentru a vorbi despre acest subiect. Din nou, această carte vă va obliga să trăiți o viață sfântă; dedicată în totalitate lui Dumnezeu. Ea tratează toate domeniile vieții.

Author Description

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*