Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Nacht Licht: Door Bloed Gebonden Boek 2

Overview

Publisher
Tektime
Released
June 23, 2022
ISBN
9788873046097
Format
ePub
Category
Fiction

Book Details

Kat Santos had jarenlang de eigenaar van Night Light niet gezien. Dat is totdat Quinn plotseling besluit haar te kidnappen en haar ervan beschuldigt hem voor de vampiermoorden op te laten draaien. Zich realiserend dat de vijand met hen speelt, combineren de twee families hun krachten om te voorkomen dat de vampieren hun stad terroriseren.
Quinn Wilder heeft haar vanaf de dag dat ze werd geboren met de hongerige ogen van een poema bekeken. Toen ze een tiener werd, werd de verleiding om haar als zijn partner te claimen leidde dat tot een breuk tussen hem en haar overbezorgde broers. Toen hun vaders elkaar in de strijd doodden, werden de banden tussen de twee families verbroken en werd ze veilig buiten zijn bereik gehouden. Stalking haar van een afstand, vindt Quinn dat de vampieroorlog zijn goede punten heeft wanneer ze vergeet om weg te blijven. Kat Santos had jarenlang de eigenaar van Night Light niet gezien. Dat is totdat Quinn plotseling besluit haar te kidnappen en haar ervan beschuldigt hem voor de vampiermoorden op te laten draaien. Zich realiserend dat de vijand met hen speelt, combineren de twee families hun krachten om te voorkomen dat de vampieren hun stad terroriseren. Terwijl de ondergrondse oorlog escaleert, veranderen ook de vlammen van begeerte als wat begon als een ontvoering snel in een gevaarlijk spel van verleiding.

Author Description

Amy Blankenship, echtgenote en moeder van drie, woont in North Carolina. Ze heeft altijd de drang gehad om te schrijven. Nadat ze zich realiseerde dat er verhalen waren die verteld moesten worden, besloot Amy om haar dromen werkelijkheid te laten worden. Geïnspireerd door haar liefde voor romantische romans en het paranormale, heeft Amy haar twee favoriete bezigheden gecombineerd om haar verhalen over romantiek, fantasie en het paranormale tot leven te brengen. Bezoek en registreer je als lid van Amy`s officiële website: http://www.amyblankenship.webs.com/

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*