Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Maandans: Door Bloed Gebonden Boek 1

Overview

Publisher
Tektime
Released
June 23, 2022
ISBN
9788873046172
Format
ePub
Category
Romance

Book Details

Envy's leven was perfect. Een fantastische broer, een geweldig lief en de beste job die een meisje maar kon wensen... barmeid in de populairste bars van de stad. Dit veranderde toen ze een telefoontje kreeg van haar beste vriendinnen over haar vriendje die de verticale limbo deed op de dansvloer in Maandans. Haar beslissing om hem daarmee te confronteren zet een reeks gebeurtenissen in gang die haar een gevaarlijke paranormale wereld zullen openbaren die verscholen ligt achter het alledaagse. Een wereld waar mensen kunnen veranderen in jaguars, echte vampieren door de straten dolen en gevallen engelen zich in ons midden bevinden. Devon, een weerjaguar met ruwe kantjes, is een van de eigenaars van Maandans. Zijn wereld verandert wanneer hij een aantrekkelijk roodharig meisje opmerkt die in zijn club danst en gewapend is met een cynisch hart en een taser. Terwijl een oorlog tussen vampiers om hen heen wordt uitgevochten, belooft Devon dat hij deze vrouw zal veroveren... ten allen koste.

Author Description

Amy Blankenship, echtgenote en moeder van drie kinderen, woont in North Carolina. Ze heeft altijd al de drang gevoeld om te schrijven. Nadat ze besefte dat er verhalen waren die verteld moesten worden, besliste Amy om haar dromen in realiteit om te zetten. Geïnspireerd door romantische boeken en het paranormale heeft Amy haar twee favoriete bezigheden kunnen samenbrengen om verhalen te creëren die romantiek, fantasie en het paranormale tot leven wekken. Bezoek zeker haar officiële website en registreer u als lid: http://www.amyblankenship.webs.com/

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*