Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Lucruri Periculoase: Legături De Sânge Cartea 3

Overview

Publisher
Tektime
Released
June 25, 2022
ISBN
9788873049654
Format
ePub
Category
Romance

Book Details

Steven Wilder a căzut tentației de luptă cu bastoane în mai multe moduri decât să lovească doar podeaua ... voia s-o păstreze. Aflând că a fost promisă mulțimii, i-a dat motivul de care avea nevoie s-o răpească și s-o facă partenera lui... pentru propria ei protecție, bineînțeles.
Toată lumea spune că există două căi în viață, dar pentru Jewel Scott părea că ambele erau foarte periculoase. Una a condus-o la Anthony, un psihopat ucigaș. Era lup, care era și capul mulțimii orașului și logodnicul ei ... împotriva voinței ei. Celălalt drum a condus-o la Steven, o pumă cu care a ieșit cu o bâtă de baseball de la prima lor întâlnire. S-a răzbunat răpind-o și făcând-o partenera lui. Steven Wilder a cedat tentației de luptă cu bastoane în mai multe moduri decât să lovească doar podeaua ... voia s-o păstreze. Aflând că a fost promisă mulțimii, i-a dat motivul de care avea nevoie s-o răpească și s-o facă partenera lui ... pentru propria ei protecție, bineînțeles. Anthony Valachi devenise obsedat de Jewel atunci când nu era decât un copil și, sub regula mulțimii, dobândise controlul asupra miresei care avea să fie. Dacă cineva credea că o poate fura de la el, se înșela... greșit de moarte.

Author Description

Amy Blankenship, soție și mama a trei copii, locuiește în Carolina de Nord. Întotdeauna a simțit nevoia să scrie. După ce și-a dat seama că există povesti care trebuiau să fie spuse, Amy a decis să înceapă să-și aducă visele la realitate. Inspirata de dragostea ei de romane romanțioase și paranormale, Amy și-a combinat cele două distracții preferate pentru a-și aduce poveștile despre romantism, fantezie și paranormal la viață. Asigurați-vă că vizitați și înregistrați-vă ca membru al site-ului oficial la Amy: http://www.amyblankenship.webs.com/

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*