Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Gevaarlijke Dingen: Door Bloed Gebonden Serie Boek 3

Overview

Publisher
Tektime
Released
June 25, 2022
ISBN
9788873048626
Format
ePub
Category
Romance

Book Details

Steven Wilder was op meer manieren gevallen voor de knuppel-zwaaiende verleidster dan alleen maar op de vloer te slaan... hij wilde haar houden. Erachter te komen dat ze was beloofd aan de maffia gaf hem de reden dat hij haar moest ontvoeren en haar tot zijn maat moest maken ... voor haar eigen bescherming, natuurlijk.
Iedereen zegt dat er twee wegen in het leven zijn, maar voor Jewel Scott leek het of ze allebei heel gevaarlijk waren. Eén leidde naar Anthony, een moordende psychopathische weerwolf die ook het hoofd was van de stadsmaffia en haar verloofde... tegen haar wil. De andere weg leidde naar Steven, een weerpoema die ze tijdens de eerste ontmoeting met een honkbalknuppel had uitgeschakeld. Hij vergeldde zich door haar te kidnappen en haar tot zijn maat te maken. Steven Wilder was op meer manieren gevallen voor de knuppel-zwaaiende verleidster dan alleen maar op de vloer te slaan... hij wilde haar houden. Erachter te komen dat ze was beloofd aan de maffia gaf hem de reden dat hij haar moest ontvoeren en haar tot zijn maat moest maken... voor haar eigen bescherming, natuurlijk. Anthony Valachi was geobsedeerd geraakt door Jewel toen ze niet meer was dan een kind en onder het bewind van de maffia de controle over zijn bruid had gekregen. Als iemand dacht dat ze haar van hem af konden stelen, dan maakten ze een fout... een dodelijke fout.

Author Description

Amy Blankenship, echtgenote en moeder van drie, woont in North Carolina. Ze heeft altijd de drang gehad om te schrijven. Nadat ze zich realiseerde dat er verhalen waren die verteld moesten worden, besloot Amy om haar dromen werkelijkheid te laten worden. Geïnspireerd door haar liefde voor romantische romans en het paranormale, heeft Amy haar twee favoriete bezigheden gecombineerd om haar verhalen over romantiek, fantasie en het paranormale tot leven te brengen. Bezoek en registreer je als lid van Amy`s officiële website: http://www.amyblankenship.webs.com/

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*