Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Atropos: Shoqata E Hakmarrësve

Overview

Publisher
Tektime
Released
June 21, 2022
ISBN
9788873045762
Format
ePub

Book Details

Çfarë i lidh një seri vrasjesh të ndodhura në Bolonjë dhe në rrethinat e saj? Bëhet fjalë për një killer serial apo ndonjë tjetër? Zbulimi i tyre do të jetë detyra e inspektorit të policisë Stefano Xamanji dhe njerëzve të tij.
Një grua gjendet e vdekur dhe mendohet se bëhet fjalë për një vrasje. Fillojnë hetimet, por policia duket se është në një rreth vicioz. Pas pak, i njëjti fat i pret edhe njerëzit e tjerë, dhe kështu zbulohen disa veçori të përbashkëta. Menjëherë hetuesve u vjen në mend ideja e një killeri serial, deri kur edhe autori më i mundshëm gjendet i vrarë, nga një goditje me armë zjarri. Inspektori Xamanji dhe agjenti Finoki humbasin çdo siguri, deri sa marrin një rrëfim që do ta vendosë rastin në një këndvështrim të ri. Një thriller plot me kthesa të papritura të ngjarjeve, që do ta mbajë lexuesin nën tension deri në një epilog të paparashikueshëm..

Author Description

Kimist në profesion dhe i apasionuar pas letërsisë (veçanërisht, në zhanrin thriller dhe horror), shkrimeve, udhëtimeve dhe muzikologjisë. Romanin e parë e ka shkruar në moshën 17 vjeçare, botuar në vitin 2011, i cili është pasuar edhe nga botime të tjera. Romanet e tij kanë si vendngjarje kryesore Bolonjën dhe rrethinat e saj, aty ku ai jeton qëkur ka lindur, dhe zotërojnë disa tipare të zhanrit thriller.

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*