Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Megan Ima Trinaest: Duhovni Vodic, Tigar Duh I Jedna Strašna Majka!

Overview

Publisher
Tektime
Released
March 8, 2024
ISBN
9788835462538
Format
ePub
Category
Humor

Book Details

Megan ima trinaest (tom 2 od 24): Meganini roditelji nude da unajme šator i prirede dve žurke za Meganin rođendan na seoskom zelenilu: jednu za stare, porodicu i jednu za njene školske prijatelje. Megan je veoma uzbuđena zbog toga, ali bude potpuno oduševljena kada upozna poznatog lokalnog di-džeja Džeka Hamera i dobije rođendanski poljubac od zgodnog stranca.
Spiritistički Megan serijal sastoji se od dvadeset i tri romana o rastućoj spoznaji mlade devojke da je u stanju da uradi stvari koje niko iz njene porodice ne može. U prvom tomu, Megan ima dvanaest godina. Ima dva naizgled nepremostiva problema. Njena majka se plaši latentnih sposobnosti svoje ćerke i ne samo da joj neće pomoći, već je i aktivno obeshrabruje, i ne može da pronađe učitelja koji bi joj pomogao da razvije svoje natprirodne, spiritističke moći. Jer ona želi, ne samo da zna šta je moguće i kako, već i sa kojim ciljem treba da postavi svoje posebne sposobnosti. Megan je dobra devojka, pa bi izgledalo očigledno da bi imala tendenciju da koristi svoje moći za dobro, ali nije uvek lako učiniti pravu stvar čak i ako znate šta je to. Ove priče o Megan će se dopasti svima koji imaju interesovanje za spiritističke moći, natprirodno i paranormalno i imaju između deset i sto godina. Megan ima trinaest (tom 2 od 23): Meganini roditelji nude da unajme šator i prirede dve žurke za Meganin rođendan na seoskom zelenilu: jednu za stare, porodicu i jednu za njene školske prijatelje. Megan je veoma uzbuđena zbog toga, ali bude potpuno oduševljena kada upozna poznatog lokalnog di-džeja Džeka Hamera i dobije rođendanski poljubac od zgodnog stranca.

Author Description

Oven Džons, najprodavaniji autor na Amazonu iz Berija u Velsu, živeo je u nekoliko zemalja i putovao u još mnogo njih. Dok je 70-ih godina proučavao ruski jezik u SSSR-u, redovno se družio sa špijunima. Nakon univerziteta, u Surinamu, upleten je u državni udar 1982. godine, kada je optužen da je plaćenik. Kasnije, dok je bio direktor kompanije, pridružio se četvoročlanoj posadi kao rob na galiji, od Berija do Gibraltara, na ručno pravljenoj betonskoj jahti tokom Pustinjske oluje. Na putovanju, jahtu je zamalo udario ruski tanker za naftu, i američki nosač aviona - Atlantik Čelendžer. Od 2004. godine živi uglavnom u Velikoj Britaniji, Španiji i Tajlandu. Sada vodi nešto mirniji život u udaljenom, severnom seoskom selu svoje supruge, pišući, uređujući i povećavajući broj prevoda i pripovedanja svojih romana. Kaže: „Rođen u zemlji pesme, živi u zemlji osmeha"

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*