Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Les Aventures de L'Álex I L'Álvaro

Overview

Publisher
Tektime
Released
October 17, 2023
ISBN
9788835456162
Format
ePub
Category
Animals

Book Details

Contes interactius sobre les aventures de dos ratolins que descobreixen el món i deixen volar la seva imaginació. Delicioses històries que encantaran als menuts, i que s'acompanyen de moltes activitats amb les quals podran ajudar els protagonistes a mesura que aprenen: pintant, comptant objectes, resseguint línies de puntets o mitjançant endevinalles… Pedagògicament recomanat per a infants de 5 a 8 anys. Una gran aventura per a tota la familia.

Author Description

Vaig néixer a Madrid el 28 de juliol de 1976. Soc el més gran de cinc germans, de pare banquer i mare mestra. Soc Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Enginyer informàtic. Sempre he treballat en temes relacionats amb la banca, influència paterna suposo. De jove, em vaig dedicar a escriure sobretot relats curts, però aviat vaig passar al món dels microrelats, diversos dels quals han estat publicats en diferents concursos. També m'han publicat algunes poesies en diverses antologies, i soc el guanyador del II Certamen de contes/relats curts "Míos, tuyos, nuestros" Ciutat d'Elda (Espanya).
"Ndura, hijo de la selva" es el meu primer llibre (seleccionat com a millor novel·la juvenil 2014 per l'Economista), el segon és "Usa LinkedIn como si fueras un experto" escrit juntament amb Diego Romero Sánchez, el tercer "Sumalee. Historias de Trakaul", un drama amb matissos policíacs i romàntics, i acabo de publicar el quart "Les aventures de l'Álex i l'Álvaro", uns encantadors contes infantils plens d'activitats per als menuts. Em caracteritzo per la versatilitat de les temàtiques que tracto i per l'acurada labor de documentació prèvia que faig en les meves obres.

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*