Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Boek 1. Andere Wereld Of Toch Niet? Het Koninklijke Proces Begint!

Overview

Publisher
Tektime
Released
September 21, 2023
ISBN
9788835455301
Format
ePub
Category
Fantasy

Book Details

Arthuria, Marilyn en Lancitel zijn drie vrienden die in een amateurmuziekgroep zitten. Ze waren op weg naar het Amateur Band Festival. Maar hun bus kwam vast te zitten in de file, en uiteindelijk bleek dat de vrienden te laat waren voor de opening van het Festival. Ze stapten uit de bus en besloten een kortere weg door een klein bos te nemen... Hoe onverwacht voor zichzelf raakten ze verdwaald en kwamen ze in een dicht bos terecht, alsof ze uit de pagina's met fantasieverhalen kwamen! In het bos ontmoetten de meisjes de waarzegger Viviane en ontdekten dat ze aan de rand van Camelot waren, de legendarische stad uit de oudheid, geregeerd door koning Uther Pendragon. En niet alleen uit verre tijden, maar ook uit een andere werkelijkheid! Voor Arthuria bevonden Marilyn en Lancitel zich in de Singularity 20-01, in de wereld waar de geschiedenis van de ontwikkeling van de aarde op een iets andere manier verliep. Dat is tenminste wat de interface van de mysterieuze applicatie hen vertelde, waarvan het bedieningspaneel voor hun ogen verscheen... Wat zal er met de meisjes gebeuren in een nieuwe, totaal onbekende wereld? Welke avonturen wachten hen? Wat voor soort interface verscheen voor hun ogen? En hoe zal het koninklijke proces, dat koning Uther Pendragon, de heerser van Camelot, besluit te leiden, eindigen?

Author Description

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*