Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Asta Este Să Știi Să Câștigi Bani: Puzzel-Uri Și Citate

Overview

Publisher
Tektime
Released
September 21, 2023
ISBN
9788835455066
Format
ePub

Book Details

Pregătește-te să îți îmbunătățești gândirea financiară cu "Asta este să știi să câștigi bani"!
Pregătește-te să îți îmbunătățești gândirea financiară cu "Asta este să știi să câștigi bani"! Această carte depășește cu mult compilațiile obișnuite de citate amuzante despre bani și anecdote. În timp ce oferă o latură plăcută, se adâncește în creșterea personală și înțelepciunea financiară, oferind o abordare unică de transformare a mentalității tale. În fiecare zi, imersează-te într-o scurtă înțelepciune care provoacă la reflecție din această carte și lasă înțelesul său profund să rezoneze în tine. Prin reflecție și aplicare, vei evolua treptat într-un trader și investitor mai înțelept în decursul unui an. Lasă prezența lui Daikokuten, zeul bogăției, să te ghideze în această călătorie iluminatoare prin paginile acestei remarcabile colecții de citate. Aceste cuvinte înțelepte nu numai că îți vor lumina zilele, dar vor oferi și îndrumare valoroasă în căutarea ta atât a plăcerii, cât și a profitului în lumea financiară. Dar există mai mult în această carte decât pare la prima vedere. Împreună cu citatele inspiraționale, fiecare secțiune prezintă puzzle-uri Sudoku selectate cu grijă pentru a stimula și antrena mintea ta. Această combinație unică de exerciții mentale și perspective financiare creează o experiență de lectură cu adevărat captivantă și imersivă. Pentru a-ți îmbunătăți călătoria, editorul pune la dispoziție un fișier PDF descărcabil care conține puzzle-urile și soluțiile lor. Vei avea tot ce îți trebuie pentru a aborda în totalitate cartea și pentru a-ți lărgi orizonturile financiare. Pregătește-te să pornești pe un drum către succesul financiar, având "Asta este să știi să câștigi bani" ca însoțitor de încredere. Deschide-te posibilităților care se află înainte și lasă înțelepciunea din aceste pagini să te încurajeze și să te inspire. Adoptă această călătorie plină de recompense și descoperă un nou nivel de înțelegere financiară.

Author Description

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*