Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Relații Și Abilități De Comunicare: Strategii Pentru Construirea Relațiilor Solide Și Sănătoase Prin Comunicare Eficientă.

Overview

Publisher
Tektime
Released
September 21, 2023
ISBN
9788835454786
Format
ePub
Category
Fiction

Book Details

Această carte, "Relații și Abilități de Comunicare", este concepută pentru a vă ajuta să dezvoltați instrumentele și tehniciile necesare pentru a construi și menține relații sănătoase. De la înțelegerea fundamentelor comunicării până la navigarea diferențelor culturale și gestionarea conflictelor, această carte oferă sfaturi practice și exemple din viața reală pentru a vă ajuta să deveniți un comunicator mai eficient și să construiți relații mai puternice și mai satisfăcătoare. Pe parcursul cărții, veți învăța cum să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare, să recunoașteți și să gestionați emoțiile voastre, să dezvoltați empatie și abilități de ascultare activă și să vă dezvoltați asertivitatea în stilul vostru de comunicare. Veți explora, de asemenea, strategii pentru rezolvarea conflictelor, construirea încrederii și promovarea intimității și conexiunii prin comunicare eficientă. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți relațiile romantice, să vă întăriți prieteniile sau să vă îmbunătățiți colaborările profesionale, această carte vă va oferi instrumentele și perspectivele de care aveți nevoie pentru a reuși. Cu abordarea sa practică și accentul pe exemplele din viața reală, "Relații și Abilități de Comunicare" este o resursă esențială pentru oricine dorește să construiască și să mențină relații sănătoase și semnificative în lumea agitată de astăzi.

Author Description

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*