Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Kampionët E Shitjeve Në Ebay

Overview

Publisher
Tektime
Released
August 10, 2023
ISBN
9788835454557
Format
ePub
Category
Self Help

Book Details

E DREJTA E AUTORIT
"E drejta e autorit" Trizia 2022Të gjitha të drejtat e rezervuara
Për të nisur Një nga gjërat më të vështira për t'u përballur kur filloni karrierën tuaj të marketingut online është të bindni veten se mund të fitoni shumë para online vetëm me aftësitë e inteligjencës tuaj. Tingëllon e lehtë, por nuk është.Që në moshë të re, prindërit dhe mësuesit tanë na kanë thënë se për të fituar para duhet të punosh, të djersitesh dhe të bësh pis duart. Me pak fjalë, punoni shumë dhe tepër. Që paratë e lehta janë vetëm ushqim për vesin. Se kush nuk djersitet nuk mund të mburret me një punë të denjë. Se puna stabël është e vetmja gjë që na siguron të ardhmen.Mbeturina. Totalisht mbeturina.Më thuaj të vërtetën. Mesatarisht, sot sa kohë duhet për të fituar një mijë euro në muaj? Cdo muaj. I sigurt. Atëherë? Nëse keni fatin ti fitoni, më mirë për ju. Por gjithsesi nuk ju mjaftojnë. Kjo edhe për faktin që në shumicën dërrmuese të rasteve, për të fituar atë shumë do t'ju duhet të punoni tetë orë në ditë dhe duke qëne se përsëri nuk të mjaftojnë (vetëm nëse je një i ri që jetoni akoma me familjen tuaj) do t'ju duhet të punoni punë jashtë orarit. Ose duhet të jeni dy persona në shtëpi për të fituar. Dhe kur vijnë fëmijët? Ateherë nis problemi. Një mijë euro të pastra në xhep në muaj, sidomos nëse shkojnë për të kompensuar një rrogë të pamjaftueshme, janë me të vërtetë shumë. Gjithashtu sepse përveç angazhimit fillestar në një muaj, grumbullimi i tyre nuk do t'ju kushtojë shumë mund.Nuk dua ta teproj dhe të bëj premtime të rreme. Unë nuk jam mashtrues që them budallallëqe, si përralla që do mbulohesh me ar. Unë do t'ju jap vetëm disa këshilla të dobishme për të plotësuar me lehtësi pagën tuaj të pakët. Një mijë euro janë pak… por mund të jenë shumë. Nëse më pas bëni më shumë, kjo do të jetë vetëm falë aftësive tuaja. Por me këtë metodë, një mijë euro është një shifër koherente dhe objektive. Do t'ju duhet një muaj për të filluar, dhe më pas rreth tre orë në javë për t'i mbajtur ato.Tani do t'ju tregoj se si.Pak më parë i dërgova email një shitësi në eBay. Ishte një email shumë informal. Filloi me fjalën e thjeshtë "Përshëndetje!"Ndoshta nuk ishte shumë profesional, jam dakord, por mesa duket ishte perfekt, sepse falë tij fitova dy mijë euro në 48 orët e ardhshme. Fatkeqësisht, nga këto dy mijë, vetëm një mijë ishin të miat, por si fillim do të arrini në përfundimin se nuk është aspak keq.
Shitësi në eBay ishte dikush që nuk e kam kontaktuar kurrë më parë. Një i huaj, të cilin e kisha pikasur pasi kisha kaluar pak kohë duke shfletuar listat.Megjithatë nuk kisha asnjë dyshim se ai do të përgjigjej, ndonëse edhe me një "jo" të sjellshme.Në realitet, kishte pak shanse për një "jo" përfundimtare: a do t'i thonit jo një emaili që ju propozon të bëni një shumë të caktuar brenda dy ditësh dhe të bënit gjysmën? Së paku përpara se të përgjigjeshit "jo" do të dëshironit të mësonit më shumë, apo jo?Kështu që miku im i ri shitës në eBay u përgjigj dhe ne ramë dakord për 50% secili për marrëveshjen, pas kësaj kalova disa orë duke shkruar një email të ri, duke hapur një faqe interneti dhe duke shkarkuar PayPal. (Do t'ju tregoj se çfarë ishte shkruar saktësisht në këto dy emaile më vonë).I dërgova emailin e dytë një duzinë shitësve n ebay-i që kisha parë më parë, klikova butonin "dërgo" dhe më pas shkova në kuzhinë për të gatuar darkën. Pas pak u ktheva tek kompjuteri im dhe hapa emailin në mënyrë që të shikoja emailet që prisja tashmë të mbërrinin, në kohë reale.Pas njëzet minutash pritje fillova të shqetësohesha se nuk po funksiononte: si të gjithë fillestarët prisja të përmbytesha me mesazhe pas vetëm dhjetë minutash, por nuk ndodhi. U armatosa me durim dhe prita edhe pak. Kur ankthi u ngrit në qiell, shkova të ushqeja macet e mia. Kur u ktheva tek PC-ja pata një surprizë të këndshme.Ishte një pamje e 25 email-eve të para që kisha marrë - të gjitha mbërritën brenda gjysmë ore nga shtypja e butonit "dërg

Author Description

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*