Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Inteligent Vinde: Unicul Ghid De Vânzări De Care Aveți Nevoie

Overview

Publisher
Tektime
Released
August 9, 2023
ISBN
9788835453512
Format
ePub
Category
Nonfiction

Book Details

Această carte prezintă câteva tehnici foarte eficiente pentru stăpânirea celor 7 fundamente de vânzări. Fă-ți o favoare și citește această carte acum!
Deștept și leneș vinde nebunește. Dacă vrei să înveți cum să vinzi oricui orice, făcând doar ceea ce funcționează cu adevărat și lăsând bătaia de cap altora, această carte este pentru tine. Acest ghid concis se concentrează asupra conceptelor și instrumentelor dovedite de care are nevoie orice agent de vânzări pentru a atinge auto-stăpânirea și pentru a-și dezvolta și ascuți abilitățile de vânzare. Matricea lui Von Manstein, un instrument de identificare a celor mai performanti, conceput de geniul militar Marshall Field Erich Von Meinstein, explică de ce inteligent și leneș este calea de urmat. Oamenii deștepți și leneși gândesc înainte de a acționa, evită lucrurile neproductive, se concentrează pe câteva priorități cheie și știu ce să nu facă. De ce ți-ai pierde timpul învățând cele 365 de modalități de a gestiona obiecțiile dacă stăpânirea câtorva va rezolva 80% din situații? Vânzarea înseamnă aproximativ 7 elemente fundamentale: 1. Imaginea de sine 2. Obiective 3. Progaramări. 4. Construirea de relații 5. Realizarea de prezentări persuasive 6. Gestionarea obiecțiilor 7. Încheierea tranzacției. Cartea prezintă câteva tehnici eficiente pentru a stăpâni fiecare dintre aceste elemente fundamentale. Indiferent dacă abia începeți în vânzări, dacă sunteți deja un veteran experimentat sau vă aflați undeva la mijloc, asta este tot ce aveți nevoie pentru a avea succes în vânzări. Aceasta este cu siguranță o carte obligatorie pentru toți vânzătorii. Autorul are peste 30 de ani de experiență în vânzări și negocieri. Un consultant internațional de vânzări căutat, cel mai important lucru care îl plasează în vârful profesiei sale este capacitatea sa de a produce rezultate măsurabile pentru clienții săi. Fă-ți o favoare și citește această carte acum!

Author Description

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*