Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Ingerul Cu Aripi Negre: Inima De Cristal A Gardianului Cartea 7

Overview

Publisher
Tektime
Released
June 12, 2023
ISBN
9788835452133
Format
ePub
Category
Fiction

Book Details

Unele legende îl descriu ca pe un zeu, în timp ce altele spun că este un diavol care caută să omoare zeii pentru a-și câștiga libertatea. I-au dat un nume... Darious. Planul său era să trimită fiecare demon înapoi în groapă, iar arma sa era furia care se dezlănțuia în el. Salvând oamenii care îl evitau ca pe o ciumă periculoasă, Darious fusese uimit să găsească ochii verzi ca smaraldul privindu-l fără teamă. Kyoko nu știa că o singură privire aprinsă putea să ispitească un zeu și să-i aprindă pasiunea deși el nu cunoscuse decât furia. Înconjurată de gardienii care o iubesc și o protejează, are vreunul dintre ei o șansă împotriva îngerului cu aripi negre sau a demonilor care au invadat în tăcere orașul? Kyoko află că este greu să fugi de Darious când el este mai rapid decât ea.

Author Description

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*