Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Vallëzimi I Hënës: Libri 1 I Serisë Së Lidhur Me Gjak

Overview

Publisher
Tektime
Released
May 24, 2023
ISBN
9788835450856
Format
ePub
Category
Fiction

Book Details

Jeta e Envy-t ishte e mrekullueshme. Vëlla i madh, i dashur i madh, dhe puna më e mirë që një vajzë mund të kishte...të kujdesej për barin në klubet më të njohura në qytet. Të paktën ishte e mrekullueshme derisa një ditë mori një telefonatë nga një prej miqve të vet më të mirë në lidhje me të dashurin e saj duke bërë vertikale në pistën e vallëzimit në "Moon Dance"(Vallëzimi i Hënës). Vendimi për t 'u përballur me të nis një zinxhir ngjarjesh që do ta prezantojnë atë me një botë të rrezikshme paranormale të fshehur nën zhurmën e përditshme. Një botë ku njerëzit mund të shndërrohen në jaguarë, vampirë të vërtetë që enden rrugëve dhe engjëj të rënë që ecin mes nesh. Devon është një jaguar, pak i përafërt rreth skajeve dhe një nga pronarët e përbashkët të "Moon Dance". Bota e tij është e anuar në boshtin e saj kur ai zbulon fshehurazi një dhelpër tërheqëse me flokë të kuq në klubin e tij, armatosur me një zemër cinike dhe një tazer. Me një luftë vampirësh të ndezur rreth tyre. Devon zotohet ta bëjë këtë grua të tijën... dhe do të luftojë si në ferr për ta pasur atë.

Author Description

Benjamin Nemopode

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*