Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Dansul Lunii: Legături De Sânge, Cartea 1

Overview

Publisher
Tektime
Released
May 23, 2023
ISBN
9788835450719
Format
ePub
Category
Fiction

Book Details

Viața lui Envy era minunată. Un frate grozav, un iubit grozav și cea mai bună slujbă pe care o fată și-o putea dori... cea de barman în cele mai populare cluburi din oraș. Cel puțin a fost minunat până când a primit un telefon de la una dintre cele mai bune prietene ale ei despre prietenul ei care făcea limbo vertical pe ringul de dans de la Moon Dance. Decizia ei de a-l confrunta începe un lanț de evenimente care o va introduce într-o lume paranormală periculoasă, ascunsă sub monotonia cotidiană. O lume în care oamenii se pot transforma în jaguari, vampirii în carne și oase cutreieră străzile, iar îngerii căzuți umblă printre noi. Devon este un vârcolac, un pic cam necizelat și unul dintre coproprietarii de la Moon Dance. Universul lui interior este bulversat atunci când zărește o vulpiță seducătoare cu părul roșcat dansând în clubul său, înarmată cu o inimă cinică și un pistol cu electroșocuri. Cu un război al vampirilor care se dezlănțuie în jurul lor, Devon jură să o facă pe această femeie a lui. Și va lupta ca dracu pentru a o avea.

Author Description

A. C. Meyer

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*