Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Ditari I Një Spiuni Ruso-Amerikan

Overview

Publisher
Tektime
Released
March 31, 2023
ISBN
9788835448938
Format
ePub
Category
Fiction

Book Details

I ndjekur nga mafja kineze, Yakuza lidhur me kodin e nderit, Bratva si dhe CIA me njësitë e saj më famëkeqe të buxhetit të zi, spiuni i shndërruar në jetim duhet të vërë në dyshim besnikërinë e tij pasi ai trimëron betejat më të përgjakshme dhe shanset më të mëdha për të mbijetuar në botën e spiunazhit. Kjo është një biografi eksplozive për t'u shfletuar e një operativi të fshehtë sovjetik i cili arriti t'i mbijetojë gjuetisë më të madhe të sanksionuar ndonjëherë.
I ndjekur nga mafja kineze, Yakuza e lidhur me kodin e nderit, Bratva si dhe CIA me njësitë e saj më famëkeqe të buxhetit të zi, spiuni i shndërruar në jetim duhet të vërë në dyshim besnikërinë e tij pasi ai trimëron betejat më të përgjakshme dhe shanset më të mëdha për të mbijetuar në botën e spiunazhit. Kjo është një biografi eksplozive për t'u shfletuar e një operativi të fshehtë sovjetik i cili arriti t'i mbijetojë gjuetisë më të madhe të sanksionuar ndonjëherë. I trajnuar nga një prej oficerët më të pamëshirshëm të inteligjencës sovjetike, ky djalë bëhet një spiun legjendar dhe nuk merr parasysh dallimet ideologjike ndërsa niset në një udhëtim përtej Atlantikut. Kjo është një histori magjepsëse e mashtrimit dhe spiunazhit që kapërcen besimin dhe kombësitë. Një jetim dhe i fundit i KGB-së, i cili trimëron rrezikun më të egër, mëson se bota nuk është ajo që duket të jetë. Kur miqtë janë detyruar të vihen kundër njëri-tjetrit dhe të dashuruarit janë të rekrutuar për të mashtruar, personi i vetëm që një spiun mund të besojë është vetvetja. Kudo që shkon, ndodhin tortura dhe shkatërrim. Të dashurit e mi janë dënuar me fatin më të keq. Një histori e dhimbshme dhe me tradhti, dashuri të pakursyer dhe korrupsion, ky libër eksploron ngjarje të çmendura që ndodhin në zemër të qyteteve më të ngarkuara të cilat prekin edhe vëzhguesin e heshtur të yjeve. Djaloshi i ri përfshihet në rrjetën transkombëtare të vdekjes dhe zhytet në të, por i përmbahet kujtimeve të dashurisë. I detyruar të punojë për Ligën 13, një divizion misterioz dhe i kudogjendur i operacioneve të zeza të NSA-së, spiuni i ri detyrohet të futet në një lojë vdekjeprurëse mashtrimi ku duhet të drejtojë operacionet e spiunazhit dhe kundërzbulimit kundër njerëzve që e trajnuan. Ndërsa ai fiton popullaritet në këtë njësi totalitare,

Author Description

'Azeezah Salamah-Abdul Awal'

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*