Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Lufta E Dytë Botërore: Vorbulla E Epokave

Overview

Publisher
Tektime
Released
November 25, 2022
ISBN
9788835444565
Format
ePub
Category
HISTORY

Book Details

Një histori e shkurtër e Luftës së Dytë Botërore
Lufta e Dytë Botërore filloi më 1 shtator 1939 dhe, që nga të shtënat e para, ajo diktoi tempin e kësaj forme të re dhe të modernizuar të luftës. Ishte një luftë ndryshe nga çdo tjetër. Ishte lufta moderne. Ajo kapërceu Luftën e Madhe të viteve të para të shekullit të njëzetë, dhe la në hije shkallën dhe kompleksitetin e saj. Në librin vijues, ne do të shqyrtojmë momentet thelbësore të Luftës së Dytë Botërore – ato që përcaktojnë ngjarjet e historisë moderne, përmasa e të cilave diktoi fatin e të gjithë globit.

Author Description

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*