Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Het Bezit Van Een Bewaker: De Bewaker Van Het Kristallen Hart Serie Boek 5

Overview

Publisher
Tektime
Released
October 10, 2022
ISBN
9788835442714
Format
ePub
Category
Romance

Book Details

Kyoko bevindt zich midden in een tijdloze oorlog tussen de machtige Bewakers en de ultieme Bewaker die de vijand is geworden ... een demonenheer die de macht heeft om ze allemaal te vernietigen. Geheimen worden bewaard en ware harten zijn verborgen onder lagen ijs en slechtheid. Opnieuw begint de strijd tussen goed en kwaad te vervagen ... waardoor het lot van de betrokkenen in een zeer gevaarlijke en verleidelijke vorm van chaos terechtkomt. Wanneer de vijand zijn hart toont en de bondgenoot harteloos wordt, vechten deze machtige onsterfelijken zowel tegen hun eigen hart als tegen elkaar om de priesteres te beschermen. Zij is het centrum van hun wereld en elke Bewaker probeert haar te maken tot wat ze bedoeld was te zijn ... Het Bezit van een Bewaker.

Author Description

Amy Blankenship, echtgenote en moeder van drie kinderen, woont in North Carolina. Ze heeft altijd de drang gehad om te schrijven. Nadat ze zich realiseerde dat er verhalen waren die verteld moesten worden, besloot Amy haar dromen waar te maken. Geïnspireerd door haar liefde voor romans en het paranormale, heeft Amy haar twee favoriete bezigheden gecombineerd om haar verhalen over romantiek, fantasie en het paranormale tot leven te brengen. Zorg ervoor dat u de officiële website van Amy bezoekt en registreert als lid: http://www.amyblankenship.webs.com/

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*