Have questions and need help?
support@ebooks2go.com

Andropov'Un Guguk Kuşu: Bir Aşk, Entrika Ve KGB Hikayesi!

Overview

Publisher
Tektime
Released
May 9, 2024
ISBN
9788835463108
Format
ePub

Book Details

Son günlerini yaşamakta olan bir adam, tanıştığı en muhteşem insan, Youriko diyerek hitap ettiği parlak, Sovyet bir dilbilimcisinin hikayesini anlatıyor. Hikaye yer yer, Japonya, Almanya, Türkiye, ABD, Kanada ve Birleşik Krallık'ta geçiyor, ancak bu aşk, cesaret, casusluk ve tehlike hikayesinin büyük bir kısmı Yetmişli Yılların Sovyetler Birliği'nde yer alıyor. İkinci Dünya Savaşı'ndan hemen sonra biri Kazakistan ve diğeri Japonya'da, binlerce mil uzaklıkta doğan iki kız bir araya gelirler, tanışırlar ve bir meyve içindeki iki çekirdek gibi olurlar. İki kız kardeş gibi geçinirler ve hayatlarının geri kalanında hiç bir zaman irtibatlarını kesmezler. Ancak biri savaştan zarar gören ülkesine yardım etmek isterken, diğeri savaş içinde bulunan ülkesini bırakıp Batı'ya gitmek istiyor. Her ikisininde hedefine ulaşmasını sağlayacak cüretkar, ve bir o kadar da tehlikeli bir plan yaparlar ve bu kurgudan Sovyet KGB şefi Andropov'un da haberi vardır. Şef, kod adı: Operasyon Youriko diyerek planı adlandırmış ve harekete geçmiştir, ancak en ufak bir başarı şansı olup olmadığı kafalarda soru işaretidir. Andropov'un Guguk Kuşu, kahramanlardan birinin yazarla ilgili 'gerçek bir hikayesine' dayanıyor.

Author Description

Güney Galler'in Barry adındaki kasabasından olan yazar Owen Jones, yetişkinlik hayatı boyunca kitaplar yazmış olmasına rağmen, nispeten yakın zamanda roman yazmaya başladı. Farklı bir kaç ülkede yaşayıp çalıştı ve daha fazla ülkeye seyahatlerde bulundu. Yedi farklı dili akıcı bir şekilde konuşabilmekte olup on yıldır Taylandlı karısıyla Tayland`da yaşadığından beri şu anda Tayland dilini öğreniyor. "Bir dil öğrenmem hiç bu kadar uzun sürmedi, ancak Tayland dili daha önce çalıştığım başka hiç bir dile benzemiyor, hiç bir ilişkisi yok" diyor. Yazarlık üslubu hakkında sorulduğunda, "Ben bir Keltim ve biz Keltler Romantik insanlarız. Reenkarnasyona ve bunun dışında çok daha fazlasına inanıyorum. "Kendine yapılmasını istemediğini, sen de başkasına yapma" ve "Ektiğini biçersin", Kader ve Karma gibi inanışlar hayatımın merkezinde yer alır, bu yüzden de çalışmalarıma yansırlar" diye cevap verir. "Gülüşün Arkasında: Pattaya`da Bir Bar Kızı Lek`in Hikayesi" roman serisinden olan ilk romanı "Bir Babanın Hobisi", Pattaya bar kızları üzerine klasik roman haline gelmiş olup altı devam romanı takip etmiştir. Bununla birlikte, en büyük koleksiyonu "Megan Serisi" olup, genç bir yetişkin olan bir kızın psişik gelişimi üzerine yirmi üç kısa roman, alt başlığı "Bir Ruh Rehberi, Bir Hayalet Kaplan ve Bir Korkutucu Anne!" bu kısa romanları güzelce özetliyor. "Şarkılar Ülkesinde doğup, Gülümsemeler Ülkesinde yaşamak".

Read this book in our EasyReadz App for Mobile or Tablet devices

To read this book on Windows or Mac based desktops or laptops:

Recently viewed Books

Help make us better

We’re always looking for ways to improve. If you’ve got feedback or suggestions about how we can do better, we’d love to hear from you.

Note: If you’re looking to solve a problem with your URMS eReader, app, or purchase, visit our Help page, or submit a help request.

What is the purpose of your visit?
Did you accomplish your goal?
Yes No
Where can we improve?
Your comments*